Vari-Lite
Service center

Is jouw Vari-Lite armatuur toe aan onderhoud of reparatie? Als officieel Vari-Lite Service Center weten we precies wat er nodig is om goed voor jouw apparatuur te zorgen. Ook voor brandende vragen of goed advies is ons Vari-Lite Service Center de uitkomst. Onze gecertificeerde specialisten kennen de Vari-Lite armaturen tot op het kleinste technische detail. Daarom kun je erop vertrouwen dat ze jouw apparatuur weer terug in WOW-conditie brengen. Natuurlijk alleen met originele Vari-Lite onderdelen. Die je uiteraard ook zelf los bij ons Service Center kunt bestellen. Je apparatuur blijft dus 100% Vari-Lite waardoor je verzekerd bent van een gunstige restwaarde.

Neem contact met ons op voor reparaties en/of onderhoud in Europa, het Midden-Oosten en Azië/Pacific via: vari-lite@livingprojects.nl.

Kleine en grote beurt

Je kostbare armaturen goed onderhouden? We bieden twee soorten onderhoudspakketten: een kleine en een grote beurt. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat de armaturen op en top blijven presteren. Dat bespaart een hoop stress, bijvoorbeeld wanneer een slecht onderhouden armatuur het vlak voor een show begeeft. Nadat onze productspecialisten jouw Vari-Lite op alle belangrijke punten hebben gecontroleerd en onderhouden, is je armatuur weer klaar om aan het werk te gaan!

Informeer naar de prijs voor de onderhoudsbeurt van jouw Vari-Lite.

REPARATIEVERZOEK INDIENEN

Zo werkt het:

  1. Download hieronder het RMA formulier, vul deze in en stuur deze op naar: vari-lite@livingprojects.nl
  2. Je krijgt van ons een RMA-nummer toegestuurd. Voeg deze toe aan je RMA formulier en plak het formulier aan de buitenzijde van de zending.
  3. Stuur je apparatuur inclusief compleet ingevulde RMA formulier op naar: Livingprojects, t.a.v. Vari-Lite Service Center, Zinkstraat 9, 4823 AD Breda (NL).
  4. Je ontvangt bericht zodra je apparatuur bij ons in goede orde is aangekomen en we stellen je op de hoogte wanneer de reparatie is voltooid.

Een Vari-Lite aanschaffen?

Gaaf! Neem dan even kijkje tussen ons aanbod waar we een kleine selectie van de Vari-Lite familie geven.

VL CTA.jpg