enjoy

without boundaries

Efficiënte verlichting tegen de laagste kosten, zonder gedoe; Livingprojects levert licht ook als dienst. Je neemt voor een vast bedrag per jaar licht af, je investeert dus niet zelf. Naast de ledverlichting leveren wij ook de benodigde elektra, vervanging en onderhoud.

WIJ maken leaseplannen voor O.A.:

  • Architecturale verlichting
  • Commerciële instellingen
  • Gemeentes
  • En nog veel meer...

BEKIJK PROJECTEN

Gespreid betalen zonder gedoe

Jouw lichtproject eerder realiseren dan verwacht: het is mogelijk. Livingprojects denkt graag in oplossingen en levert licht als dienst. Je neemt voor een vast bedrag per maand verlichting af, je investeert dus niet zelf. Naast de ledverlichting leveren wij ook de benodigde elektra, vervanging en onderhoud.

Zorgeloos genieten van ledverlichting

Livingprojects is niet alleen een goede gesprekspartner wanneer het aankomt op techniek en creativiteit. We sparren graag met je en denken graag mee over de beste financiële oplossing voor jou. Met gespreid betalen biedt Livingprojects nieuwe mogelijkheden. Je kunt jouw mooie project in 1 keer uitvoeren, zonder de benodigde investering te doen.  

Wil je als gemeente, commerciële instelling of ander bedrijf jouw kleine of grote project in maandelijkse termijnen betalen in plaats van een eenmalige grote investering? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden. 

Ik wil graag meer informatie aanvragen