SO YOU WANNA ADD WOW?

 

Dan ben je hier aan het goede (web)adres! De WOW in a box gaat jou namelijk tijdens de kick-start sessie creatief uitdagen om tot nieuwe inzichten te komen. Zo brengt dit doosje jou een stapje dichterbij het behalen van jouw doelen, dromen en de twinkeling in je ogen!

Het doel

De doos bevat verschillende kaarten, een potje Play-Doh en een zakje Skittles on the side. Zie het spel als kwartetten, monopoly of ganzenborden. Er is één doel: winnen! -En niet in de gevangenis komen, natuurlijk- Hoe jij wint? Door een twinkeling in je ogen te krijgen en te zeggen: ‘Dit is precies waar we naar zochten! Dit levert écht toegevoegde waarde op!’

De spelregels

Bij die twinkeling in jouw ogen komen we natuurlijk niet zomaar! Tijdens de kick-start sessie gebruiken we de kaartjes, de Play-Doh en natuurlijk de Skittles om achter de kern van jouw vraag of probleem te komen, maar ook van jouw bedrijf of jou als persoon. 

Het resultaat?

Naast nieuwe inzichten en twinkelende ogen krijg je een inspiratiedocument, incl. debriefing en eerste ideeën op jouw vraagstuk! Hebben we de juiste kern te pakken? Dan kunnen we een creatief concept uitwerken! Welke fasen er, afhankelijk van jouw behoeften, kunnen volgen na je gratis kick-start sessie? Denk aan de ontwikkeling van een lichtplan, een technisch concept (engineering), installatie, programmering en service.