SO YOU WANNA ADD WOW?

 

Dan ben je hier aan het goede (web)adres! Met deze WOW in a box ga jij jezelf en jouw creatieve geest opwarmen voor onze aankomende kick-start sessie. Het spel kan zo lang duren als je zelf wilt en met zoveel mensen als je zelf wilt! Neem dus even een momentje vrij van je werk, haal eventueel je favoriete collega’s erbij om mee te spelen en add WOW!

De spelregels

De doos bevat verschillende kaarten, een potje Play-Doh en een zakje Skittles on the side. Je begint door blindelings een kaartje uit de doos te pakken en deze uit te voeren (zie volgende kopje). Het spel eindigt als alle kaarten uitgespeeld zijn en jij denkt: ‘’kom maar op met die kick-start sessie!’’ Met meerdere mensen spelen is simpel. Ben jij klaar met de uitvoering van jouw kaart? Geef deze dan door aan de volgende! Vergeet ondertussen niet te snoepen van de Skittles! Wel eerlijk delen ;-)

EEN BLAUWE KAART

Heb je een blauwe kaart te pakken? Leuk! Pak dan de Play-doh er maar snel bij. Je gaat de vraag niet beantwoorden vanuit je gedachten, maar vanuit je handen. Denk niet na over wat je antwoord is, maar beeld het uit met klei! Enne, vergeet niet om een foto te maken van het eindresultaat!

 

EEN RODE KAART

Heb je een rode kaart gepakt? Pak er dan snel pen en papier bij, want deze vragen verdienen wat uitleg. Geen zorgen, je mag er even over nadenken. Schrijf je uiteindelijke antwoord op!

Alle kaarten uitgespeeld?

Gefeliciteerd! Jij bent on a way to WOW! Dit was slechts een opwarmertje voor onze kick-start sessie binnenkort.    

TEKST

 

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...