een 'BEst' wel wow kantoor

‘Best Place in Best’, zo wordt dit kantoorgebouw in Best ook wel genoemd. En bij een kantoor in de categorie ‘Best Place’, hoort natuurlijk het ultieme wow-gevoel. Daarom schakelde de opdrachtgever Eentien Architecten en Livingprojects in voor een vette lichtoplossing op verschillende plekken binnen én buiten het kantoorgebouw. Het resultaat? Best WOW, toch?

EEN WOW GEVEL

Al voordat je het kantoorgebouw betreedt, word je verwelkomd door de opvallende gevel. Het verzoek: een gevel met een rustige uitstraling, maar wel met een verrassend effect! En voor die verassing ben je bij ons aan het goede adres. De gevel werd bekleed met doeken, waarachter ledstrips (Vaya Free Form) werden gemonteerd. Gedurende de dag verandert de verlichting van warm- naar koudwit licht: de juiste dosis WOW op ieder tijdstip! De reacties op de gevel zijn lovend. De opdrachtgever zegt hierover: ‘’De reacties zijn geweldig. Iedereen is onder de indruk. De gevels doen het prachtig en geven het gebouw een statig voorkomen, een rustig baken in het landschap.’’

Een spetterende entree

Bij binnenkomst zorgen vijf kroonluchters in de entree altijd voor de juiste sfeer. Van dynamische lichtstanden, zoals carnaval en kerst tot kleine showtjes die écht WOW toevoegen: de kroonluchters zijn ware blikvangers! 

Een dynamisch restaurant

Bij een 'Best Place' moet natuurlijk alles op z’n best zijn. Ook het bedrijfsrestaurant. Ook daar zorgt verlichting voor een aangename sfeer dankzij Color Kinetics Burst en Blast armaturen. Deze verlichting is voorgeprogrammeerd op basis van verschillende seizoenen. Dat is pas sfeervol eten!

OOK ZO'N INSPIREREND KANTOORGEBOUW?

LAAT JE GEGEVENS ACHTER, NEMEN WIJ CONTACT MET je OP!

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...