BUILDING BRIDGES

Het Waalwijkse centrum is een opvallende transformatie ondergaan met als doel een prachtige, groene entree. Super dat wij hier in opdracht van Damsteegt Waterwerken een bijdrage aan mochten leveren. Dit deden we door duurzame lichtoplossingen te installeren bij verschillende bruggen, waaronder een gloednieuwe voetgangersbrug! Het resultaat? Wie deze bruggen passeert of oversteekt ervaart ongetwijfeld een wow-gevoel (kan toch niet anders 😉)! Benieuwd hoe we dit hebben gedaan? Keep on reading... 

MINI-LAMP, GROOT EFFECT

Twee bruggen in de spotlights zetten – en niet de omgeving – in dezelfde look ? Geen probleem! Ze kregen van ons een facelift met een op maat gemaakte lichtoplossing. We hebben hiervoor LED-lampjes gebruikt van slechts achttien millimeter groot. Per brug hebben we zestien van deze lampjes naadloos verwerkt in de handrail. De slimme asymmetrische lens van de lampjes zorgt ervoor dat 20% van het licht naar de spijlen van de brug straalt en 60% naar het brugdek. Mini-lampen dus met een groot effect!

NIET VERBLINDEN MAAR VERBINDEN

Als kers op de taart mochten we ook de verlichting van het nieuwe visitekaartje van Waalwijk - de voetgangersbrug - verzorgen! Het is een echte blikvanger geworden. In samenwerking met de bruggenbouwers hebben we meegedacht over de positionering van de verlichting onder de brug en in de railing. Omdat de bruggen zich in de openbare ruimte bevinden, hebben we de routing van de kabels vandalisme-proof geïnstalleerd. Daarnaast was het van groot belang om de verlichting nauwkeurig af te werken, zodat het licht niet via het water wordt weerkaatst in de omgeving. Bruggen die verbinden maar niet verblinden, dus.

TEAM CITIES & BUILDINGS

De aandacht grijpen en niet meer loslaten. Team Cities & Buildings zorgt ervoor dat jij jouw boodschap vertelt met een gigantische impact. Of je nou meer bezoekers naar je gemeente wil trekken, een monumentaal pand wil verlichten of een boost wil geven aan je zichtbaarheid; the sky is the limit wat ons betreft! Laat je verbazen over wat onze technieken in licht, geluid, beeld en aansturing voor jouw pand kunnen doen.

OOK EEN UNIEKE STADSIDENTITEIT CREËREN?

LAAT JE GEGEVENS ACHTER, NEMEN WIJ CONTACT MET je OP!

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...