Van Brainmarker naar WOW-marker

Met een lengte van maar liefst 40 meter is de Brainmarker langs de A2, naast het Van der Valk Hotel in Eindhoven, niet te missen. Een unieke landmark voor de Brainport regio. Een belangrijk knooppunt van Nederland, die innovatie en technologie ademt. Dat zie je terug in de stoere en industriële structuur van de Brainmarker. Livingprojects mocht in opdracht van Q-lite en Brainmarker projects B.V. het metalen raamwerk voorzien van verlichting. Het doel? Een dynamische lichtoplossing die de aandacht vestigt op de enorme billboards op het topje van de Brainmarker.

icon-light-bulb.svg
Licht

Een WOW-plaatje bij avond en nacht

Omdat de billboards 24/7 buiten staan, was het essentieel om verlichtingsarmaturen te selecteren die door weer en wind goed blijven presteren. Om de glazen en metalen buitenkant optimaal te verlichten, koos Livingprojects voor ledverlichtingsarmaturen van Color Kinetics. De maatwerk strings zijn niet alleen enorm flexibel, maar ook individueel regelbaar. De toevoeging van glaspanelen zorgde voor een mooie gloed die door de Brainmarker schijnt. Dat levert bij avond en nacht een WOW-plaatje op.

Aandacht grijpen

De Brainmarker onderstreept niet alleen het technologische karakter van Eindhoven, maar grijpt ook de aandacht van passerende automobilisten. Die aandacht gaat rechtstreeks richting de led-schermen bovenop de Brainmarker. Een unieke reclamemast die bedrijven de mogelijkheid biedt om hun boodschap over te brengen op een van de drukste knooppunten aan de A2.  

BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

LAAT JE GEGEVENS ACHTER, NEMEN WIJ CONTACT MET je OP!

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...