Add 21.000 RGB LEDpixels

De naam verklapt het al, de Foodstrip in Amsterdam Zuidoost is een fastfoodstraat waar je moet zijn als je zin hebt in een snelle hap. Vier verschillende gebouwen worden gezamenlijk omhuld door zestien grote bogen. Om ervoor te zorgen dat de kleine verzameling aan restaurants ook bij avond nog zichtbaar is vanaf de A2, werd Livingprojects gevraagd om de bogen van verlichting te voorzien. In opdracht van vastgoedeigenaar Caransa mochten wij de bijzondere lichtoplossingen ontwerpen, installeren en programmeren. De oplossing? Die bestaat uit, hoe kan het ook anders, strips vol RGB ledpixels.

icon-light-bulb.svg
Licht

Speciale ledstrip

Weet je waar wij nou echt blij van worden? Van vragen die een grote uitdaging met zich meebrengen. De Foodstrip in Amsterdam is daar zo'n voorbeeld van. De uitdaging zat vooral in de afwijkende vorm en het enorme formaat van de constructie die we met ledverlichting moesten bekleden. Onze engineer bedacht een installatie waarbij we de sierbogen van maar liefst 21.000 Philips MX RGB ledpixels konden voorzien. Hiervoor werd een speciale strip ontwikkeld die 72 pixels kon dragen. Iedere pixel is ook nog afzonderlijk aan te sturen. Het resultaat? Een dynamisch en vooral opvallend geheel.

Garantie en service voor nog meer wow

Ook bijzonder aan dit project is dat het na installatie niet is gestopt. Naast een productgarantie van maar liefst tien jaar, hebben we ook een vijfjarig servicecontract lopen, waarmee het onderhoud en de prestaties van de ledpixels zijn geoptimaliseerd. Complete ontzorging, daar houden we van!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

LAAT JE GEGEVENS ACHTER, NEMEN WIJ CONTACT MET OP!

 

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...