Genti & gentiluomo

De labels Genti & Gentiluomo wilden op een unieke manier hun herfst-wintercollectie presenteren. Jup, bij ons aan het juiste adres natuurlijk! In hun vette showroom hebben we door middel van licht- en audiovisuele oplossingen een echte WOW beleving gecreëerd. Het prikkelen van alle zintuigen vergroot namelijk de merkbeleving en de klantervaring. 

icon-light-bulb.svg
Licht
Content

Een adembenemende ruimte

De ruimte indrukwekkend maken is gelukt: twee stoffen led-panelen zijn gebruikt om de ruimte dynamisch en visueel aantrekkelijk te maken. De kleuren in deze led-verlichting zijn afgestemd op de ruimte, het plafondlicht, de kleding en het merk. Het doel hiervan was om de merkbeleving te optimaliseren, gelukt toch?

Creatieve displays op maat

Door middel van narrowcasting hebben we de nieuwe collectie digitaal versterkt. Door beelden van shoots te laten zien krijgt de klant een goede indruk hoe kleding er uit ziet op een model. Het is belangrijk voor de mode branche om de displays in een portrait combinatie op te stellen. De verticale content kan zo in zijn geheel worden getoond.

Kers op de taart

Er zijn verschillende lichttechnieken gebruikt om dé WOW beleving te realiseren. Zo ook deze krachitge led-verlichting! Deze techniek van Color Kinetics kan miljoenen verzadigde kleuren, pasteltinten en hoogwaardig wit licht produceren met één armatuur. Hierdoor verandert een standaard muur in een dynamisch en creatief element. Deze 'kleine' toevoegingen maken de klantbeleving compleet. 

LP_Genti_202303-21.jpg

Kunnen wij je helpen?

LAAT JE GEGEVENS ACHTER, NEMEN WIJ CONTACT MET JE OP!

 

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...