Kerk Sprundel

Sprundel, een klein dorpje met sinds een tijdje een grote WOW factor. De gemeente Rucphen vond het namelijk tijd om de kerk en het plein rondom de kerk en het gemeenschapshuis beter in het licht te zetten. En dingen in het licht zetten en laten opvallen, dat is waar wij thuis in zijn. Dit heeft ook Jan van Elektravon ervaren toen hij onze Partner In WOW werd tijdens dit project.

icon-light-bulb.svg
Licht

schitterend resultaat

In samenwerking met Signify heeft Jan een voorstel gecreëerd voor de verlichting van de kerk en het plein hieromheen. Om dit voorstel écht tot leven te laten komen voor de opdrachtgever is Livingprojects aan tafel geschoven. Na het leveren van de benodigde armaturen hebben wij samen een demo gepresenteerd met verschillende proefopstellingen voor de kerk en het plein. En met succes: de gemeente was erg tevreden en zo kon Jan snel over gaan tot installatie. Met een schitterend resultaat!

Snelle schakeling

Niet alleen de gemeente Rucphen is ontzettend blij met het resultaat, ook installateur Jan was erg tevreden. De snelle schakeling tussen Livingprojects en Jan werd als zeer prettig ervaren en hij is naar eigen zeggen erg geholpen met de verschillende proefopstellingen. Wij kijken reikhalzend uit naar de volgende samenwerking met deze Partner In WOW!

Kunnen wij je helpen?

LAAT JE GEGEVENS ACHTER, NEMEN WIJ CONTACT MET JE OP!

 

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...