KWa-brug breda

Elke Bredanaar is er wel een keer overheen gereden, gefietst of gelopen. De Koning Willem-Alexanderbrug in Breda, vroeger beter bekend als de historische Trambrug. Bij deze brug komen rivier de Mark, de Tramsingel en de Academiesingel samen, een bekend centraal punt in Breda. En dat maakt ook dat de uitstraling en zichtbaarheid van deze brug helemaal op orde moeten zijn. Daarmee hebben we een bruggetje gelegd naar onze rol in dit project, wij mochten namelijk in opdracht van de gemeente Breda de KWA-brug voorzien van subtiele en toch opvallende verlichting. 

icon-light-bulb.svg
Licht

De brug naar WOW

Omdat de huidige ledlijn op de KWA-brug niet meer functioneerde, was het tijd voor een update! Gemeente Breda wilde hiervoor een duurzame oplossing die bovendien ook waterdicht is. Dat vroeg om een stukje out-of-the-box denken, of in dit geval: in-the-box. Onze ‘Grote Tech’ Ronald ontwikkelde voor dit project namelijk custom made boxen om de kabelverbinding goed waterdicht uit te voeren. Naast de duurzame oplossing, hebben we ook een productgarantie van maar liefst drie jaar lopen! 

De toepassing van ledstrip

De verlichting aan de brug is essentieel voor de veiligheid, zichtbaarheid en sfeer rondom dit drukke verkeerspunt. De 230 meter lange Vaya Freeform ledstrip van onze partner Color Kinetics én de nieuwe profielen die in de leuning zijn verwerkt om de ledstrip op een nette manier te installeren, gaan hier zeker voor zorgen!  

Ook een BRUG VERLICHTEN?

LAAT JE GEGEVENS ACHTER, NEMEN WIJ CONTACT MET JE OP!

 

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...