KANTOREN VAN DE TOEKOMST

De kernwaarden van Nationale Nederlanden - creativity, community, sustainability en vitality - waren het uitgangspunt voor de indrukwekkende vernieuwing van haar kantoren in Den Haag en Rotterdam. Als ‘verzekeraar van de toekomst’ wil de organisatie bijdragen aan een inclusieve en duurzame wereld waarbij het welzijn van klanten en werknemers hoog in het vaandel staat. Silo Creative Agency vertaalde dit door in een ruimtelijke identiteit, wij mochten in opdracht van Silo verschillende interactieve lichtoplossingen verzorgen. Met als resultaat een WOW-beleving die bezoekers compleet onderdompelt in de wereld van Nationale Nederlanden!

SHOW ME THE WAY

Hoe dit er in de praktijk uitziet? Als je de Transition Space, de grote evenementenruimte van het kantoor in Den Haag, betreedt begint de dynamische verlichting in het plafond je te ‘volgen’. Door het gebruik van 3D-camera’s wordt elke beweging gedetecteerd en zien bezoekers hun route verschijnen als bewegende lijn in het plafond. Als een scène uit een sciencefictionfilm, maar dan zonder de aliens! Een ervaring die bezoekers ongetwijfeld versteld doet staan. Het plafond bestaat uit luminous textile panelen; een hoogwaardig verlichtingssysteem dat veelkleurige LED’s naadloos integreert in prachtige stoffen panelen die ook geluid verzachten. Daarnaast past het strakke design van de panelen naadloos in het interieur van Nationale Nederlanden.

VERGADEREN MET 100% KIPPENVEL

Ook de nieuwe moodmaker ruimtes passen perfect in het kantoor van de verzekeraar van de toekomst. Er staan geen tafels of stoelen in deze vergaderruimtes, waardoor je automatisch wordt uitgenodigd én uitgedaagd om actief deel te nemen! Onze interactieve lichtoplossingen versterken dit. Zowel in Rotterdam en Den Haag plaatsten we een magische wand  - ook van luminous textile panelen - waarmee met één druk op de knop (of met een timer) de ideale sfeer gecreëerd kan worden met licht en kleur. Of je nu deelneemt aan een intensieve brainstormsessie of een wekelijks teamoverleg. Wie had gedacht dat vergaderen je een 100% kippenvel-ervaring kon bezorgen?

BROEDPLAATS VOOR CREATIVITEIT EN SYNERGIE

Door verschillende interactieve lichtoplossingen te installeren op verschillende locaties en in verschillende ruimtes, hebben we een sfeer gecreëerd waarin de kernwaarden van Nationale Nederlanden tot uiting komen. Het resultaat mag er zijn: een werkomgeving die niet alleen functioneel is, maar ook inspireert en uitnodigt om het beste uit jezelf en anderen te halen. Met deze innovatieve oplossingen hebben we de kantoren van NN getransformeerd tot broedplaatsen voor creativiteit en synergie.

TEAM RETAIL & HOSPITALITY

Dit project is uitgevoerd door ons Retail & Hospitality team. Zij realiseren waanzinnige indoor audiovisuele experiences waarmee je jouw klanten, werknemers en partners niet alleen bereikt, maar ook raakt! Met beeld, geluid, licht en geur zorgen we voor een onvergetelijke indruk, herhaalbezoeken en gratis reclame. Wij creëren WOW voor horecagelegenheden, kantoor- en ontvangstruimtes, winkels, showrooms en meer! 

OOK EEN ONVERGETELIJKE KANTOORERVARING?

LAAT JE GEGEVENS ACHTER, NEMEN WIJ CONTACT MET je OP!

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...