next level cars

Next Level Cars te Heteren had één wens voor de showroom: ’’de showroom ‘dikker’ maken.’’ Erik van Rijkaart Elektrotechniek B.V. ging samen met Signify aan de slag ging en kreeg de tip ook eens contact op te nemen met Livingprojects. Nog nooit van ons gehoord en nietsvermoedend pleegde Erik een belletje met één van onze collega’s. En dat leverde een goede dosis WOW op!

icon-light-bulb.svg
Licht

in de Spotlight

De showroom ‘dik’ maken ging van een leien dakje: met twee aan elkaar gekoppelde Onespace armaturen kan Next Level Cars nu hun vetste auto’s in de spotlight zetten. Daarnaast wordt de showroom verlicht met draadloze spots die met name in de avonduren een geweldige sfeer creëren met wisselende kleuren. 

een ware beleving

Met het visualiseren van de plannen van de showroom aan de opdrachtgever heeft Livingprojects kunnen zorgen voor een ware beleving. Met de nodige visuals hebben wij de klant mee kunnen nemen in het uiteindelijke resultaat. Hiermee wist de opdrachtgever gelijk hoe dik de showroom zou worden en kon Erik met een gerust hart overgaan tot installatie.

Partner in WOW

Niet alleen de uitwerking is ‘dik’ geworden; Erik was ook dik tevreden met het soepele contact tussen Rijkaart Elektrotechniek en Livingprojects. ‘’We hoefden maar te bellen en er werd gehoor aan gegeven’’ aldus Erik. Daarnaast was de installatie van de draadloze spots, waar de verbinding met de Wi-Fi nog wel eens voor problemen kan zorgen, in één keer gelukt! 

Dat Erik geen genoeg kan krijgen van het toevoegen van WOW blijkt wel: onze volgende samenwerking is namelijk al in volle gang! 
 

Rijkaart Elektrotechniek over Livingprojects

Erik: ‘’Het kunnen visualiseren voor de opdrachtgevers maakt het een stuk makkelijker. Onze volgende samenwerking is al in volle gang!’’

nextlevelcars_quote.jpg

Kunnen wij je helpen?

LAAT JE GEGEVENS ACHTER, NEMEN WIJ CONTACT MET JE OP!

 

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...