Opera Ballet vlaanderen

‘’WOW’’ klonk er vanuit de theaterzaal toen de lampen van dit custom lichtsysteem aangingen. De drie indrukwekkende, lichtgevende cirkels worden ingezet tijdens de voorstellingen ‘Memento Mori’, een productie van Opera Ballet Vlaanderen. Een herproductie die in zes maanden is gerealiseerd.

icon-light-bulb.svg
Licht

EEN CONSTRUCTIE ‘WOW’ MAKEN

Voor een al bestaande constructie waar Opera Ballet Vlaanderen al eerder mee getoerd heeft, waren zij op zoek naar een nieuwe lichtoplossing. Eén die voldoet aan alle gewenste specificaties. Daar zijn onze lichthelden direct ingedoken. Zie je de lichtgevende blokjes? Voorheen waren dit lichtlijnen. Deze zijn omgezet naar blokjes met pixels, zodat elk blokje onderscheidend aan te sturen is. Daarnaast is er op verzoek, naast de veelvoorkomende RGB kleuren, de ‘W’, ofwel ‘wit’, toegevoegd in 2700K.

Gemakkelijke aansturing

De opvallende, hangende cirkels dienen tevens als decor tijdens de voorstelling. De drie cirkels zijn ieder voorzien van motion gestuurde takels. Dit betekent dat de cirkels los van elkaar kunnen bewegen in de ruimte. Zo kunnen ze bijvoorbeeld hoger of lager gehangen worden of schuin gezet worden. Opera Ballet Vlaanderen verzorgt zelf de lichtaansturing met een mediaserver die gemakkelijk aan te sluiten is op het custom lichtsysteem.

Volledig tourbaar

Vanuit Livingprojects hebben wij materiaal geleverd voor het gehele systeem. Het custom lichtsysteem is volledig tourbaar gemaakt. Gemakkelijk om te transporteren, op te bouwen en af te breken! Een ‘WOW-on-the-go’ zou je kunnen zeggen! 

With the kind permission of

Opera Ballet Vlaanderen 
Production: Memento Mori 
Choreography Sidi Larbi Cherkaoui
Set: Amine Amharech 
Lights: Fabiana Piccioli
Music: Woodkid 
Performed by Opera Ballet Vlaanderen www.operaballet.be

OBV_Hero.jpg

Kunnen wij je helpen?

LAAT JE GEGEVENS ACHTER, NEMEN WIJ CONTACT MET JE OP!

 

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...