MULTIFUNCTIONELE TRAININGSRUIMTE

Teleperformance is wereldleider in customer experience management met opdrachtgevers als bol.com, Klarna en Samsung. Om de integratie van nieuwe werknemers te optimaliseren werd het kantoor in Tilburg daarom uitgebreid met een extra verdieping voor een eigen multifunctionele trainingsruimte! Voor de audiovisuele inrichting hiervan trokken ze Livingprojects aan de mouw.

SUPER STRAK

Bij het ontwerpen van audiovisuele oplossingen voor een trainingsruimte is de projectie van video’s en presentaties vaak het uitgangspunt. Om die goed te kunnen zien, is het dan belangrijk dat alle ramen worden afgedekt. Maar op een lange trainingsdag is een beetje licht en frisse lucht wel fijn! Dus kozen wij voor een 137-inch PPDS-scherm met 1,5 pixelpitch. Say what?! Dit is een LED-scherm dat altijd helder en duidelijk is, ook in een ruimte waar veel daglicht binnenkomt. En doordat de pixels dichtbij elkaar staan, zie je – zoals bij andere LED-schermen wel het geval is – geen vlakken zitten. Super strak dus! Daarnaast kunnen bij beschadigingen aan het PPDS-scherm panelen vervangen worden, wat het ook nog eens een hele duurzame oplossing maakt. Het scherm is aan een wand geplaatst, die bewust niet de hele breedte van de ruimte vult. Wanneer het scherm uit staat, kijken medewerkers dan niet tegen een zwarte muur aan. Ook kan de presentator hierdoor langs beide kanten van het podium aflopen, naar een soort ‘coulissenruimte’.

Daarnaast leverden we twee 65 inch PPDS-displays op trolleys. Hier kunnen presentaties op draaien óf ze kunnen gebruikt worden als extra scherm achter in de zaal. Wel zo handig als er bijvoorbeeld data in een Excel-bestand worden gepresenteerd. En wanneer ze niet gebruikt worden, kunnen ze gemakkelijk verplaatst worden.

WOW-ERVARING

Om een echte WOW-ervaring te creëren installeerden we ook een speakersysteem. Dit hebben we zo gebouwd dat het geluid vanaf het podium de zaal in komt. Dat is een stuk prettiger dan wanneer er een speaker boven je hoofd hangt. Samen met de microfoons van AudioBizz zorgt dit systeem ervoor dat de presentator goed te verstaan is. En natuurlijk hebben we spotjes geïnstalleerd zodat de presentator mooi uitgelicht wordt. Marco Schetters, projectleider Retail & Hospitality Livingprojects: “We denken dus altijd mee met de klant en de esthetiek van de ruimte voor echte spraakmakende oplossingen op maat.”

TEAM RETAIL & HOSPITALITY

Dit project is uitgevoerd door ons Retail & Hospitality team. Die zijn erin gespecialiseerd om waanzinnige indoor audiovisuele experiences te realiseren waarmee je jouw klanten, werknemers en partners niet alleen bereikt, maar ook raakt! Met beeld, geluid, licht en geur zorgen we voor een onvergetelijke indruk, herhaalbezoeken en gratis reclame. Wij creëren WOW voor horecagelegenheden, kantoor- en ontvangstruimtes, winkels, showrooms en meer!

OOK OP ZOEK NAAR audiovisuele oplossingen?

LAAT JE GEGEVENS ACHTER, NEMEN WIJ CONTACT MET je OP!

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...