The cube

The Cube: een nieuwe, spannende spelshow onder leiding van presentator Gordon. De show speelt zich volledig af in een grote, transparante, high tech kubus waar kandidaten verschillende opdrachten gaan uitvoeren. Hierbij maken ze kans op maar liefst 100.000 euro. De kubus is overgekomen uit Engeland, waar dezelfde show al eens heeft plaatsgevonden. De rest van de dynamische verlichting voor deze show zocht IDTV wat dichter bij huis: zij hebben namelijk Livingprojects gevraagd om deze te leveren en te installeren.

icon-light-bulb.svg
Licht

DYNAMISCHE VERLICHTING OP EN RONDOM HET PODIUM

IDTV was op zoek naar dynamische verlichting voor op en rondom het podium. Livingprojects is hiervoor afgereisd naar AFAS live, waar het allemaal gaat gebeuren. Rondom het hele podium is ongeveer 600 meter aan iPix led strips gemonteerd. Dit staat gelijk aan wel bijna 10.000 aanstuurbare led pixels. Ook de poortjes waar de deelnemers het podium op betreden, de catwalk en het podium rondom de kubus zijn voorzien van de nodige RGBW led strips.

Slow motion

Alle ledverlichting die is geplaatst is geschikt voor een situatie als The Cube, want wie de spelshow al eens heeft gezien, weet dat de spanning tijdens de spellen in de kubus opgebouwd wordt door middel van slow motion beelden. Met de juiste verlichting wordt hierin een optimale lichtbeleving voor de kijkers thuis gecreëerd.   

WOW!

Waarom Livingprojects de ideale partner was voor dit project? Onze installateurs hebben speciaal voor dit project hoekstukjes geleverd voor de normaal rechte iPix led strips. Hiermee is het hele podium voorzien van verlichting die voor net die extra ‘wow’ zorgt! IDTV was te spreken over de geleverde producten en diensten van onze installateurs. Inmiddels hebben onze installateurs het podium alweer afgebouwd, maar voor wie er nieuwsgierig is geworden: de verlichting is vanaf 23 april 2021 te bewonderen op SBS 6. 

Kunnen wij je helpen?

LAAT JE GEGEVENS ACHTER, NEMEN WIJ CONTACT MET JE OP!

 

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...