The Flying wow

Een sensationeel festival: The Flying Dutch. Een concept waarbij Nederlands meest bekende DJ's over en weer vliegen naar Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven om daar voor een onvergetelijk feest te zorgen. Klinkt als een dik WOW-moment. Niet voor niets is Livingprojects meer dan trots op haar bijdrage wat betreft de verhuur van verlichting voor deze legendarische evenementen. We waren er maar liefst drie keer bij!

icon-light-bulb.svg
Licht

The Flying Dutch 2015

In 2015 werd het spectaculaire festival 'The Flying Dutch' geboren. Speciaal voor het open air festival kwamen ‘s werelds beste Nederlandse DJ’s bij elkaar om op drie verschillende podia in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven een dikke show weg te geven. En dat gaat natuurlijk niet zonder onwijs vette podiumverlichting. In opdracht van ALDA Events installeerde Livingprojects meer dan 850 meter RGB ledstrips op de outlines van het geometrisch gevormde podium.

The Flying Dutch 2016

Het succesvolle evenement beloofde in 2016 nog grootser en spectaculairder te worden. Livingprojects was er opnieuw bij. Waar we tijdens de eerste editie in 2015 enkel in Eindhoven de verlichting op het podium installeerden, waren we deze editie op alle locaties aanwezig. Alledrie de podia hadden eenzelfde centrum met daarin een gigantisch logo van The Flying Dutch. Livingprojects heeft al deze logo’s voorzien van een ledlijnen waarbij de driehoek waar deze in is geplaatst ook nog voorzien werd van een lichtlijn.

Het ontwerp van Eindhoven uit de eerste editie werd naar Amsterdam gebracht én uitgebreid. Er was meer dan 1.300 meter nodig om de driehoeken op het podium te bekleden met ledverlichting. Ja, dat was een WOW!

The Flying Dutch 2017

Na twee fantastische edities, was Livingprojects ook in 2017 klaar om de WOW toe te voegen aan de podia van The Flying Dutch. Alda Events gaf ons opdracht om de ledverlichting in alledrie de steden te leveren en installeren. Een technische realisatie van het ontwerp van 250K. Een grote centrale driehoek met daarin een logo werd het definitieve resultaat. Opnieuw kon Livingprojects dit met ledlijnen creëren. Naast de centrale driehoek, is op het terrein naast Ahoy Rotterdam een waar schip verrezen van 80 meter breed en 30 meter hoog. Vier grote zeilen en twee gigantische golven, opgebouwd uit driehoeken ondersteunde de boeg van het schip waarin de DJ zich bevond.

Op zoek naar entertainment verlichting?

Een evenement organiseren? LAAT JE GEGEVENS ACHTER, NEMEN WIJ CONTACT MET je OP!

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...