westfield OF THE NETHERLANDS

Van megabioscoop tot restaurant en van gamehal tot een waar Instagrammuseum: Westfield Mall Of The Netherlands heeft het allemaal. Tegenwoordig draait alles om de ideale klantbeleving. Dat is ook wat Westfield uitstraalt: wanneer je dit winkelcentrum in loopt, kom je terecht in een ware shoppingwalhalla. Om hier de shopper experience nog eens te verhogen hebben Livingprojects en Signify de handen ineengeslagen om die extra WOW toe te voegen. 

icon-light-bulb.svg
Licht

DREAMTEAM

Dit nieuwe, overdekte winkelcentrum is de grootste in zijn soort in Nederland en is te vinden in Leidschendam. In het winkelcentrum hangt een kunstwerk dat volledig bestaat uit kettingen die omlaag hangen. Samen vormen deze kettingen een groot gordijn. Om dit imposante kunstwerk nog meer op te laten vallen moest deze door de nodige verlichting worden voorzien. Wibeke Vandevelde - Pollé, lichtontwerpster bij Signify, heeft een lichtplan verzorgd voor dit kunstwerk. Aan Livingprojects de taak om dit uit te voeren. 

KUNSTWERK IN DE SPOTLIGHT

Geheel volgens lichtplan en volgens wensen van The Mall Of The Netherlands is het kunstwerk uiteindelijk van een dynamische RGB led oplossing voorzien. Deze dynamische oplossing bestaat uit wel 250 op afstand bestuurbare Invisua Masterspots. Daarnaast heeft Livingprojects ook de algemene verlichting geleverd, bestaande uit wel 400 Invisua en Philips Greenspace armaturen. 

DYNAMISCHE VERLICHTING

De dynamische verlichting van het kunstwerk verandert continu: door de dag heen veranderen de lichtstanden en krijgt het gordijn een andere uitstraling. Daarnaast heeft Wibeke gezorgd voor verschillende, feestelijke lichtstanden op feestdagen, zoals Koningsdag, Valentijnsdag, kerst en Bevrijdingsdag. Hierbij zijn ook de verschillende seizoenen niet vergeten. Daarnaast is de verlichting ook gemakkelijk door het winkelcentrum zelf te besturen. Zij kunnen geheel naar wens de lichtstanden aanpassen om zo in realtime extra WOW toe te voegen. 

Kunnen wij je helpen?

LAAT JE GEGEVENS ACHTER, NEMEN WIJ CONTACT MET JE OP!

 

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...