De ultieme Tricorp workwear ervaring

De groei van team Tricorp Workwear zit er lekker in. En wie uit zijn (werk)jasje groeit, gaat op zoek naar een nieuw pand. Tricorp vond in Gilze haar nieuwe thuishonk, waar de showroom en het kantoor volledig werd ingericht naar de identiteit en het credo van Tricorp: Look Like A Team, Work Like A Team. Store 3D vertaalde dit naar een passende interieurconcept. Livingprojects mocht voor het moderne pand de audiovisuele beleving uitwerken: van narrowcasting en presentatieschermen tot roombooking en audiosystemen.

De Tricorp journey

Wie bij Tricorp arriveert wordt direct in een fijne sfeer ondergedompeld. Over de gehele customer journey is nagedacht. Al op de parkeerplaats klinkt sfeervolle muziek. Bij binnenkomst wordt je niet alleen hartelijk begroet door een Tricorp medewerker, maar pronken er ook twee narrowcasting schermen vanaf de receptie. Zo worden bezoekers direct voorzien van handige informatie. Vanuit de receptie wandel je zo verder de Tricorp beleving in: welkom in de showroom!

Place and learn systeem

In de zogenoemde ‘domes’ die samen een showroom vormen, kun je niet alleen alle Tricorp werkkleding zien en aanraken, je kunt er als klant ook in alle rust over brainstormen met een Tricorp specialist in één van de vergaderruimtes. Alle specs over de kleding ontdek je dankzij een place and learn systeem. Dat werkt als volgt: de kleding in de showroom is voorzien van RFID tags. Wanneer je een kledingstuk aan de kapstok hangt, pikt een antenne dit op. Een narrowcasting scherm laat alle info over dat kledingstuk zien, zoals materialen en beschikbare kleuren. Zo kun je ook eenvoudig meerdere kledingstukken vergelijken.  Alles voor de ultieme klantervaring.

Videoconferencing: modern vergaderen

Op kantoor is iedere vergader- en instructieruimte voorzien van een groot presentatiescherm aan de muur. Middels dit scherm kunnen Tricorp medewerkers draadloos presenteren of collega’s extern inschakelen dankzij videoconferentie. Dat maakt het werken en overleggen in teams meer flexibel, duurzaam en efficiënt. Je hoeft immers niet meer altijd fysiek bij elkaar in één ruimte te zijn. Helemaal van deze tijd! Alle medewerkers kunnen de vergaderruimtes boeken middels een roombookingsysteem. Deze is gekoppeld aan Office 365, waardoor je een reservering eenvoudig middels je Outlook kunt uitvoeren. De audio die in de kantoorruimtes klinkt, is gemakkelijk aan te sturen en past zich aan op het moment van de dag. Zo wordt je muzikaal lekker door je werkdag geloodst.

Meet & dine

Leuk weetje: één van de vergaderruimtes is getransformeerd tot een private dining ruimte. Naast draadloos presenteren en vergaderen, kun je in deze ruimte ook goed dineren. Aan de gedekte tafel, serveert de chef-kok uit het bedrijfsrestaurant (ja, die hebben ze ook!) de meest verrassende gerechten! De achtergrondmuziek brengt net dat beetje extra sfeer. Smakelijk!

Fit met Tricorp

Je werkdag afsluiten met een uitdagende trainingssessie? Bij Tricorp kan het! Speciaal voor het Tricorp team werd een gym in het kantoorpand gebouwd. Hier kunnen medewerkers een paar keer per week in groepsverband met een personal trainer te sporten. Zo zitten medewerkers niet alleen strak maar ook lekker in hun vel. En die beleving wordt alleen maar grootser dankzij de technieken die we in de gym hebben toegepast: sfeervolle kleurverlichting, welke je middels een knoppenpaneel eenvoudig zelf instelt én een goed audiosysteem. Daardoor kunnen gasttrainers in deze gym opbeurende audio streamen, terwijl de Tricorp collega’s zich helemaal in het zweet werken. Dat kan harder!

Ook een audiovisuele beleving creëren?

LAAT JE GEGEVENS ACHTER, NEMEN WIJ CONTACT MET je OP!

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...