Een nieuw kantoor voor Vanderlande

Werkplekken voor 800 medewerkers, een restaurant met ruimte voor 400 mensen én een fitnessruimte om de talenten achter Vanderlande fit te houden. Het gloednieuwe Vanderlande kantoor heeft het allemaal! De inrichting van Gebouw 60, in het leven geroepen vanwege het fors groeiende team, sluit naadloos aan bij waar Vanderlande als merk voor staat. Een beleving waar écht goed over na is gedacht.

State of the art uitstraling

In Gebouw 60 is volledig rekening gehouden met het welzijn en de gezondheid van de 800 man sterk die in het kantoorpand werken. Een optimale beleving is daarbij key. En dat vraagt onder andere om een ijzersterk lichtplan. LA architecten werkte dit plan uit, waarna Livingprojects enkele lichtoplossingen mocht engineeren. Ook leverden we de zorgvuldig geselecteerde armaturen van merken als Jacco Maris, Internova, Green Furniture concept en Tom Dixon. Het resultaat? Een state of the art uitstraling, exact zoals het bij deze hightech onderneming past.

Door de bomen het kantoor zien

Ook buiten is aan een moderne uitstraling gedacht. Hier bedacht onze ontwerper Nick een concept waarbij de zogenaamde bomen die het pand dragen mooi worden uitgelicht. Nick: “Daarmee wilde ik het effect van de hoogte van dit gebouw nog meer versterken”.

OOK een optimale beleving bij jouw kantoor?

LAAT JE GEGEVENS ACHTER, NEMEN WIJ CONTACT MET je OP!

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...