Celebrate

the moment

 

Scoor de meeste bezoekersaantallen en de hoogste kijkcijfers. 
Creëer beleving voor uw project!

Meer beleving en betrokkenheid

Festivals en televisie programma’s hebben één ding zeker met elkaar gemeen. Zij kunnen niet succesvol zijn zonder de juiste beleving en feeling te creëren. Beleving in de entertainment branche draait om het perfect op elkaar afstemmen van licht, geluid, beeld, geur en aansturing. Hiermee worden de belangrijkste zintuigen geprikkeld en weet u de emoties van uw bezoekers of kijkers te raken.

Het publiek wordt veeleisender en de entertainment branche is volop in ontwikkeling. Vernieuwde concepten worden uitgerold, het aanbod van festivals en televisieprogramma’s is groter dan ooit en subsidies staan steeds meer onder druk. Binnen deze sector speelt beleving dan ook een steeds prominentere rol. Zo is Livingprojects de drijvende kracht achter grote festivals zoals: The Flying Dutch, Sensation en A State of Trance.

Festivals verlichting Livingprojects

Festivals

Bij fes­ti­vals en eve­ne­men­ten draait alles om be­le­ving. Zo er­va­ren de be­zoe­kers de fes­ti­vals als on­ver­ge­te­lij­ke mo­men­ten waar ze weken naar toe kun­nen leven. Door mid­del van op maat ge­maak­te led spe­ci­als wordt het eve­ne­ment om­ge­to­verd tot spet­te­ren­de show en de ul­tie­me dan­ce­hall.

Mooie ver­huur pro­jec­ten van Li­ving­pro­jects zijn: Sen­sa­ti­on, The Fly­ing Dutch en A State Of Tran­ce van Armin van Buuren.

Televisie verlichting Livingprojects

Televisie

Bij televisieprogramma’s draait het om zo hoog mogelijke kijkcijfers. Het decor van een televisieprogramma is daarbij een belangrijk punt. Het moet opvallen, het moet een goede uitstraling hebben en passen bij de rode draad van het programma. Door middel van op maat gemaakte led specials krijgt het programma de perfecte uitstraling.

Televisieprogramma’s waar Livingprojects lichtdecoraties voor heeft mogen verzorgen zijn: ‘Mensenkennis’ op SBS 6 en Janzen en van Dijk op RTL 4.

Wat wilt u doen?

Experience room

Uniek in Nederland. Bezoek onze experience room om écht te ervaren wat beleving kan doen.
In deze unieke ruimte zijn verlichting, geluid, beeld en geur perfect gecombineerd. 
Ervaar hoe wij onze klanten voorop laten lopen binnen hun branche.

 

Experience Room

Onze cases

Benieuwd hoe wij bij andere partijen binnen uw branche techniek en beleving ondersteund hebben? Laat u dan inspireren middels onze unieke inspiratie case in pdf-vorm. 
Via onderstaande button kunt u uw case eenvoudig downloaden.

 

Case Downloaden

Stel uw vraag

Wenst u een offerte of bent u benieuwd wat wij concreet voor úw bedrijf kunnen betekenen? 
Voor al uw vragen of vrijblijvende offertes kunt u terecht bij Gerrit Schottert of Martijn Meeuwis. 
Klik hiervoor op onderstaande button.
Wij helpen u graag. 

 

contact opnemen