Color kinetics vaya

Verlichtingsarmaturen waarmee vakmanschap tot uiting komt. Behoorlijk belangrijk toch? Wij vinden van wel. Daarom heeft Livingprojects de handen ineen geslagen met Signify (voorheen Philips Lighting) om het Color Kinetics Vaya Series productenpakket toegankelijk te maken voor installateurs. De armaturen worden gekenmerkt door een kwaliteit, zoals we die gewend zijn van Signify. Een portfolio van zowel statische als dynamische ledverlichting.

Led strip flexibel dynamisch wit - vaya freeform (2).jpg

professionele ledverlichting

Vanaf 2021 is Livingprojects exclusieve partner van de Color Kintecs Vaya serie. Bij Livingprojects hebben we een duidelijke missie: we add WOW. En we willen de installateur helpen dat ook te bereiken. Hoe? Door professionele ledverlichting aan te bieden (vaya) en te ondersteunen met de juiste support.

Slimme-stad.jpg

Waarom livingprojects?

Zoals eerder benoemd is Livingprojects exclusieve partner van de Color Kinetics serie; Vaya. Wij bieden daarnaast service, kwaliteit en kennis. Installateurs kunnen altijd bij ons terecht met vragen en wij voorzien ze van een advies met verstand van tech en gevoel voor creativiteit. 

Schijnwerper_kleur_Vaya_flood_hp_150w_rgbw 3 - kopie.jpg

partner in wow

Het succes van de werkzaamheden van een installateur staat of valt met de juiste support. Daar willen wij ze graag bij ondersteunen. Wij voeden de kennisbank op de webshop met nuttige informatie, ze mogen ons bellen en mailen voor prangende vragen én voorzien regelmatig onze 'LED'S ADD WOW' trainingen, waarbij we dieper ingaan op praktische 'how-to' tips op commercieel en technisch vlak. 

Ook zelf WOW toevoegen?

Ben jij op zoek naar ideeën, uitgewerkte concepten of lichtapparatuur waarmee je de WOW kunt toevoegen? Wij vinden het fantastisch om jullie daarbij te helpen. 

Benieuwd waar, wanneer en hoe we wow toevoegen?

schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...