ticket to wow

Heb jij een 'Ticket to WOW' ontvangen? Of wil je graag kans maken op zo'n boarding pass? Tof! Dat betekent namelijk dat je een mooie reis gaat of wilt maken! Het vertrekpunt? Een energieke kick-start sessie met de strategen en creatieven van Livingprojects. De eindbestemming: Costa del WOW! En met je 'Ticket to WOW' krijg je geheel gratis toegang.

"Prepare for take-off please!"

Wat het inhoudt?

Tijdens jouw reis richting WOW gaan we aan de slag met allerlei wilde ideeën waarbij we technieken in licht, maar mogelijk ook geluid, beeld en geur, als middel gebruiken om een sensorische totaalbeleveing te creëren. Om daar te komen, gaan we eerst op zoek naar de 'waarom'. Onze technieken zijn ten slotte een middel om een doel te bereiken. Maar wat is dat doel? Waarom is er een vraag ontstaan? Dat brengen onze strategen in kaart tijdens een kick-start sessie. Zij voelen perfect aan wat jouw uitdaging is. Met bijvoorbeeld onze WOW Activator en andere creatieve tools komen ze tot belangrijke inzichten. De strategie die hieruit ontstaat, geeft richting aan het creatieve concept waarmee we jouw doelen gaan behalen. Kortom, we gaan niet alleen mooie dingen maken, maar juist ook resultaat boeken! En met je ticket to WOW is de toegang tot deze sessie (t.w.v. € 1.000,-) geheel gratis.

Wat je krijgt?

De uitkomsten van de gratis kick-start sessie?

  • Een ingevulde WOW Activator®

  • Een creatief conceptboek

  • Een debriefing

Deze uitkomst vormt de basis voor de uitvoering van jouw creatieve concept. Welke fasen er, afhankelijk van jouw behoeften, kunnen volgen na je gratis kick-start sessie? Denk aan de ontwikkeling van een lichtplan, een technische concept (engineering), installatie, programmering en service.

 

 

Geen ticket ontvangen?

LAAT JE GEGEVENS ACHTER, en maak kans op zo'n gratis reis naar wow!

 

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...