TOTAALBELEVING OP WIELEN

In 2022 verzorgden we de audiovisuele inrichting voor het nieuwe bedrijfspand van Tricorp. Supertof dat we na deze samenwerking weer voor ze aan de slag mochten! Of we een totaalbeleving konden creëren in een gigantische Expandable trailer die getransformeerd werd tot een rondrijdende showroom. Niets is ons te gek, dus ook deze vette uitdaging hebben we met beide handen aangepakt! 

UNIEKE CUSTOMER EXPERIENCE

Vanuit het credo ‘Look Like A Team, Work Like A Team’, produceert Tricorp werkkleding voor professionals in uiteenlopende vakgebieden. Om nog beter te kunnen voldoen aan de behoeften van dealers, eindklanten en partners, is het wagenpark verrijkt met de Expandable. Deze mobiele showroom wordt onder andere ingezet voor beurzen, passessies en sponsoractivaties. Store3D ontwikkelde een passend interieurconcept en Livingprojects creëerde het ontwerp voor de audiovisuele oplossingen. Klanten kunnen op elke locatie de Tricorp-wereld instappen, wat zorgt voor een unieke customer experience. De kleding is niet alleen te zien, voelen en passen, maar op schermen is ook informatie te zien over kleuren, stoffen en andere details. 

MOBIELE SHOWROOM

Door het toevoegen van speakers, PPDS digital signage schermen, narrowcasting en een 5G WiFi-dataconnectie, hebben we in de Expandable een mobiele totaalbeleving gecreëerd. Op het presentatiescherm kan door middel van Clickshare overal draadloos gepresenteerd worden. We kozen voor een narrowcasting oplossing die volledig standalone draait op een Solid State player. Hierdoor is er altijd content te zien en zijn Tricorp medewerkers ervan verzekerd dat ze óveral de ultieme klantervaring kunnen bieden. Waar de Expandable ze ook brengt. 

GEBRUIKSVRIENDELIJK

“In een hele korte tijd hebben we écht iets heel neergezet”, vertelt Marco Schetters, projectleider van het Retail & Hospitality team bij Livingprojects. “Het traject van offerte tot goedkeuring tot realisatie hebben we in twee weken uitgevoerd. Dat was krap, maar door onze ervaring en goede productkennis hebben we tot in detail meegedacht en de beste oplossingen geïnstalleerd. Het belangrijkste is natuurlijk dat alles goed werkt en gebruiksvriendelijk is voor de klant. Bij de oplevering hebben we daarom uiteraard – in begrijpelijke taal - een training en demonstratie gegeven. De chauffeur van de Expandable zal steeds alles klaarzetten, hij heeft direct contact met onze collega Dominic, mocht dat nodig zijn. We houden van korte lijntjes”.  

Tricorp is blij met het resultaat: “tof om in een kort tijdsbestek samen dit gave project neer te zetten. De flexibiliteit en het snelle schakelen tussen Tricorp en Livingprojects zorgde voor prettig en efficiënt teamwork. De audiovisuele oplossingen maken onze trailer echt nog vetter!” zegt Ferry Verhoeven, Hospitality Manager bij Tricorp. 

TEAM RETAIL & HOSPITALITY

Dit project is uitgevoerd door ons Retail & Hospitality team. Zij realiseren waanzinnige indoor audiovisuele experiences waarmee je jouw klanten, werknemers en partners niet alleen bereikt, maar ook raakt! Met beeld, geluid, licht en geur zorgen we voor een onvergetelijke indruk, herhaalbezoeken en gratis reclame. Wij creëren WOW voor horecagelegenheden, kantoor- en ontvangstruimtes, winkels, showrooms en meer! 

OOK EEN AUDIOVISUELE EXPERIENCE CREËREN?

LAAT JE GEGEVENS ACHTER, NEMEN WIJ CONTACT MET je OP!

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...