WOW van de bovenste plank

Breepark Breda is een locatie voor jong en oud, voor werk maar zeker ook voor vermaak. Een evenementenlocatie, een bioscoop, een bowlingbaan, maar ook conferentiezalen, restaurants en beurzen. Alles is aanwezig, overal is aan gedacht. Van binnen en van buiten straalt de locatie hun statement uit: doen wat je leuk vindt. Maar hoe reflecteer je dat in de gevel? En wat voor gevel kies je dan? Dat is iets waar Livingprojects en Breepark samen de handen voor in elkaar hebben geslagen. Het resultaat? WOW van de bovenste plank en een supervette led gevel!

icon-light-bulb.svg
Licht

100% kippenvel bij aankomst

Dat de ‘parel van het Zuiden’ ook een parel nodig heeft waar alle evenementen en belevingen kunnen shinen, was al duidelijk. Breepark had al snel door dat niet alleen de binnenkant telt voor de totaal beleving, ook de buitenkant van het gebouw telt mee in de experience. En daarom is het eerste dat je ziet als je het terrein op komt de immense led gevel. De digitale façade is een echte eye-catcher – precies wat Breepark wou. Met de led gevel wordt niet alleen gezorgd voor extra aandacht, maar ook voor veel sfeer en beleving. En dat kan niet missen op een evenementenlocatie!

Kleurenexplosie

De led gevel van Breepark is niet zomaar een digitale façade met een paar lampjes. We hebben er samen voor gekozen een dynamischere led gevel van te maken. Dankzij de technieken die zijn gebruikt kan er namelijk ook content op afgespeeld worden. Zo kan de led gevel van kleur wijzigen, en kunnen er verschillende vormen overheen vliegen. Hierdoor kan Breepark verschillende doelgroepen bereiken en aan elke doelgroep iets anders communiceren.

Eenvoudige aansturing

Het ziet er vet uit, maar dat is niet alles! Naast dat de led gevel geweldig is om de aandacht te trekken, is het ook ontzettend makkelijk in gebruik. Dankzij de connectie tussen alle zones is alle verlichting namelijk eenvoudig aan te sturen vanaf één bedieningspaneel. Door Breepark zelf, maar Livingprojects kan de systemen ook handig op afstand besturen. 

Ook zo'n wow gevel?

LAAT JE GEGEVENS ACHTER, NEMEN WIJ CONTACT MET JE OP!

 

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...