2 min leestijd

Kick-ass kantoren, Inspiring cities, Gebouw verlichten, Ledgevel, Media façade, Shows & evenementen, Marketing, Retail

Alissa-1.jpg

Alissa Iriks

8 feb. 2021 08:51

add wow, wat LEVERT dat eigenlijk OP?

Add WOW. Oftewel: wow toevoegen. Het is waarvoor je ons wakker mag maken. Waarvan mijn collega’s echt pretoogjes krijgen en waarmee we onze klanten steeds weer hopen te overbluffen. Wat ons betreft is er niets leuker dan mensen dag in dag uit te verrassen, verwachtingen te overtreffen of met onverwachtse ideeën en oplossingen uit de hoek te komen. Puur vanuit toewijding en vakmanschap. Maar waar het uiteindelijk om draait, is natuurlijk het resultaat. Dat wat het oplevert. En dat kan best wel verrassend zijn!

 

Wow-momenten creëren

Wow-momenten. Van die typische momenten waarop je even stil bent, kippenvel krijgt of met grote ogen vol verwondering blijft staren naar dat wat je aanschouwt. Wil jij ook dat gevoel opwekken bij je bezoekers, klanten, collega’s, toeristen of andere doelgroep? Wij gunnen iedereen zo’n gevoel, daarom maken we die wow ook graag voor jou bereikbaar!

icon-light-bulb.svg
Licht
icon-speaker.svg
Geluid
icon-eye.svg
Beeld
icon-nose.svg
Geur

licht, geluid, beeld, geur en aansturing

Hoe doen we dat dan? We werken in de basis met technieken in licht, geluid, beeld, geur een aansturing. Want juist met die technieken, kun je de zintuigen aanspreken, emoties aanwakkeren, gevoel oproepen en dus zo’n typisch wow-moment opbouwen. Mits je de technieken goed inzet natuurlijk. Daarom is het belangrijk dat we niet alleen met goede ideeën komen over wat we met licht, geluid, beeld of geur voor je kunnen bouwen, maar ook de technische vertaalslag kunnen maken. Met welke technieken kun je het plaatje het beste realiseren? Hoe kun je de oplossing zo engineeren dat het de verwachtingen overstijgt, duurzaam is en uitvoerbaar? En als dat allemaal is besloten, is het natuurlijk essentieel dat de oplossing door de juiste mensen wordt geïnstalleerd. Daarom vinden we niet alleen creativiteit, maar ook vakmanschap in iedere fase van het proces zo belangrijk.

 

Dit krijg je als we wow toevoegen

Wat je uiteindelijk concreet opgeleverd krijgt om dat wow-gevoel op te wekken? Dat hangt natuurlijk af van jouw vraag. Maar denk aan:

 • Een gebouw in het licht: zowel statisch als dynamisch
 • Een led- of mediagevel waarmee je van verre afstand blikken vangt
 • Een videowall als eye-catcher in jouw bedrijfspand of winkelcentrum
 • Een kick-ass kantoor waar het barst van de creativiteit en productiviteit
 • Een inspirerende en slimme stad met een goede stadsreputatie
 • Een kerk, brug of monumentaal pand met een behoorlijke sociale impact (#trending)
 • Een evenement die als legendarisch de boeken in gaat
 • Een evenementenhal die niet alleen sfeer maar ook multifunctionaliteit brengt

Bovengenoemde zijn mooie eindproducten. Waar het echter vooral om gaat is het resultaat dat ze opleveren, zoals:

 • Een betere zichtbaarheid
 • Meer bezoekers
 • Een verhoogde veiligheid
 • Verbetering van de sfeer in het algemeen
 • En bijvoorbeeld multifunctionaliteit.

 

Meer inspiratie nodig?

Bekijk dan eens onze cases. Wie weet gaat jouw brein op volle toeren bij het zien van al die wow-momenten. Succes! En geef een seintje als we je kunnen helpen.