3 minuten

Inspiring cities, Gebouw verlichten, Shows & evenementen

Alissa Livingprojects foto 2 05-09-2023.png

Alissa Hoogendam

10 nov. 2023 20:00

Livingprojects brengt de ‘WOW’ naar GLOW

Samen met Signify organiseren we op 13 november iets gaafs tijdens GLOW Eindhoven 2023: ons exclusieve VIP GLOW event op de bijzondere locatie DOMUSDELA! We gaan projectmanagers en beheerders van de openbare ruimte van Nederlandse gemeentes inspireren over de duurzame én creatieve mogelijkheden van LED-verlichting. Het vervangen van gedateerde buitenverlichting door LED is namelijk een essentiële stap in de verduurzamingsplannen van gemeentes. En als je dan toch bezig bent… maak er dan meteen een WOW-beleving van!

Creativiteit, technologie, kunst en verwondering komen elk jaar samen tijdens GLOW. Samen met de founder van dit lichtfestival en onze partner Signify, bieden we Nederlandse gemeentes de unieke kans om GLOW als VIP te beleven tijdens onze Inspiring Cities Clinic. Tijdens deze clinic vertellen we niet alleen over de voordelen van LED-verlichting, maar neemt onze lichtontwerper Nick Dankers gasten ook live mee in de wereld van doeltreffende, spraakmakende en duurzame lichtontwerpen voor toekomstbestendige gemeentes.

Unieke blik
Bij inschrijving voor de clinic hebben genodigden kunnen aangeven welk iconisch gebouw in hun gemeente ze graag in het licht willen zetten. Hiermee maken ze kans op een lichtontwerp wat Nick live tijdens de clinic gaat schetsen! Dit ontwerp gaat verder dan alleen verduurzaming. We kijken bijvoorbeeld ook hoe er met verlichting een betere sfeer gecreëerd kan worden, hoe de veiligheid kan worden verhoogd én zelfs hoe het imago van het gebouw en de omgeving kan worden versterkt. Zo krijgen gasten een unieke blik op het proces van idee tot realisatie!

Interactie, inspiratie & verwondering
Naast de live-schets van Nick deelt Bennie Biesterbos, de ‘lichtman’ van gemeente Deventer, ervaringen over hoe zijn gemeente licht op verschillende plekken heeft toegepast om onder andere de sfeer, veiligheid en duurzaamheid van Deventer naar een hoger niveau te tillen. Ook kunnen gasten op een interactieve manier inspiratie opdoen bij verschillende themacarrousels. Én gaan we ons samen laten verwonderen tijdens de GLOW-highlight tour!

Wij hebben enorm veel zin in deze inspirerende dag!
Beelden delen we op een later moment dus houdt onze socials en/of website in de gaten!

OOK VERDUURZAMEN, VERBETEREN EN VERBLUFFEN IN JOUW GEMEENTE?

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...