2 min leestijd

Marketing

Alissa-1.jpg

Alissa Iriks

8 feb. 2021 08:51

Ben jij een raketje, Magnum of knetterijsje?

Een raketje, Magnum of knetterijsje? Of ik gek geworden ben? Nee hoor. Wat ik wel ben: benieuwd naar waar jij als ondernemer, bedrijf/merk, stad, vereniging of organisatie voor staat. Met die kennis kunnen we namelijk aan de slag met een plan om met technieken in licht, geluid, beeld, geur en aansturing wow toe te voegen aan jouw gebouw, ruimte of speciaal object.

Waarom we dan willen weten of je een fruitig waterijsje, een verleidelijke calorieënbom of een ijskoude knetterstick bent? Vooral omdat we op een out-of-the-box manier gaan achterhalen welke associaties men moet hebben bij het zien van bijvoorbeeld jouw gebouw, bedrijf, stad, evenementenhal of andere locatie. Door dat op een verrassende-net-even-anders manier te doen, wordt de creativiteit meteen lekker opgewekt. Je gaat zien dat we niet alleen tot inzichten komen waar je zelf niet zo 1-2-3 aan denkt, maar ook dat er al een eerste storm aan ideeën voor jouw oplossing komt.

brainstorm

 

Kickstart sessie

Maar: first things first. Laten we eerst eens even achterhalen wat nou precies je vraag is. Daarvoor hebben we een team aan strategische en creatieve specialisten. Om tot de belangrijkste inzichten te komen, hebben zij een kickstart sessie ontwikkeld. Heb jij een vraag en denk je dat technieken in licht, geluid, beeld of geur middelen zijn om tot een oplossing te komen? Of ben je daar juist benieuwd naar? Dan gaan we tijdens de kickstart sessie achterhalen wat je vraag is, wat de aanleiding daarvoor is en vooral: welk resultaat je voor ogen hebt. Omdat we met ontelbaar veel oplossingen kunnen komen, is het belangrijk om alvast richting te geven aan de eerste ideeën en schetsen. Daarom hebben we voor de sessie leuke vragen voorbereid die de richting gaan bepalen. En die vragen zijn niet voor de hand liggen, maar wel erg leuk én effectief!

kick-start sessie

 

Inspiratieplan

Nadat de vragen en post-it’s je rond de oren zijn gevlogen, vullen wij na de kickstart sessie de Wow Activator voor je in. Deze activator vormt het kompas voor de uitwerking van de oplossing. Op basis daarvan kan onze lichtontwerper zijn vingers lam schetsen en helemaal los gaan op de meest wilde ideeën. Het concept en de schetsen die volgen, worden in een inspiratieplan gegoten. Het doel? Dat jij na het lezen en vooral zien van het inspiratieplan gaat glunderen en denkt: dit is beter dan ik had kunnen dromen! Hebben we dat bereikt? Dan kunnen we de plannen gaan realiseren. Vanaf dat moment gaan onze techneuten aan de slag en worden de ideeën stapje voor stapje realiteit: kippenvelmomentje!

Loop jij al tijden met een goed idee, een vraagstuk of een probleem en denk je dat ons team je daarbij kan helpen? Dan denk jij wat wij denken! Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken.