1 min leestijd

Inspiring cities, Gebouw verlichten

Alissa-1.jpg

Alissa Iriks

21 jun. 2021 09:03

Livingprojects x Remoticom

Geprikkeld worden. Een omgeving die verrast. 100% kippenvel. Dat is onze missie! Daarom zijn we meer dan enthousiast dat we vanaf nu ook strategisch samenwerken met Remoticom als het gaat om smart lighting concepten. Samen weten we precies wat er nodig is om de sfeer en veiligheid in een omgeving te boosten. Met onder andere licht, Internet of Things en slimme sensoren laten we het wow-gevoel exploderen!

creatief met techniek

Waar Livingprojects goed is in het bedenken van creatieve concepten met licht- en audiovisuele techniek, neemt Remoticom de leiding als het gaat over Internet of Things en sensortechnologie. Samen komen we tot verrassende en vooral doelgerichte oplossingen. Zo ontstaan toekomstbestendige en innovatieve concepten waarbij intelligente sensoren en ledverlichting worden verbonden met elkaar en de omgeving.

Slimme stad

Een doelgericht concept

Afhankelijk van de behoefte in een bepaalde omgeving, bedenken we gezamenlijk een doelgericht concept. Daarbij speelt ook partner Signify als fabrikant van geavanceerde ledverlichting en slimme beheersoftware een essentiële rol. Eén ding zeker: er kan meer dan je denkt. Geef ons een vraag of uitdaging en we bedenken een oplossing (of misschien zelfs wel vijf). Denk in de richting van het dynamisch verlichten van gebouwen tot interactieve tunnels en innovatieve signing voor een optimale veiligheid en doorstroom. Het uiteindelijke doel? Een meer veilige, duurzame, comfortabele en spraakmakende omgeving!

Slimme stad
 
Welke doelstellingen staan er bij jou op de agenda?

Wij zijn nieuwsgierig naar wat er binnen jouw gemeente of bedrijf speelt. Daarom organiseren Livingprojects en Remoticom op korte termijn inspiratiesessies, waarbij we je enerzijds inspireren met wat er mogelijk is en anderzijds vragen om input, zodat we weten waar we kunnen helpen. Ben jij erbij? Stay tuned en schrijf je alvast in voor onze nieuwsbrief.