3 min leestijd

Marketing

Laura.jpg

Laura Slaa

8 feb. 2021 08:51

WOW toevoegen IN VIER STAPPEN

Bij Livingprojects doen we niets liever dan imponeren, verbazen, verassen en verwachtingen overtreffen, oftewel: jou een WOW-gevoel geven! Dat doen we door onze creatieve geesten te bundelen met verschillende technieken. Voornamelijk in licht, maar ook in geluid, beeld en geur. We schudden al die ideeën over WOW niet zomaar uit onze mouw. Daarvoor hebben we toffe klanten (jij!), onze specialisten en een duidelijk stappenplan nodig. In deze blog vertellen wij je daar graag meer over.

 

STAP 1. Strategie & creatie

Bij de eerste stap gaan we graven in jouw brein. Wat wil jij nou écht bereiken? Met onze WOW activator, speciale post-it ronde, doelgerichte vragen en andere creatieve tools voelen wij perfect aan wat jouw uitdaging is en komen we samen tot belangrijke inzichten. Dit geeft richting en resulteert in een onderscheidend en relevant concept. Zo eentje waarvan jij denkt: ‘’dit is precies waar ik naar op zoek was!’’

 

STAP 2: Engineering

Nerd alert! Wanneer de vorige, creatieve fase is afgerond, duiken we de techniek in. Dit is het onderdeel waar jij als klant het minst mee te maken krijgt, maar daardoor zeker niet minder belangrijk. We gaan technisch sparren en inspireren wat leidt tot verrassende ideeën!

 

STAP 3: Installatie & Programmering

Ook wel: het kippenvelmomentje. Jouw ideeën worden werkelijkheid! Met veel energie (en af en toe een karaokemomentje) zetten onze technici alles op alles om het beoogde ‘plaatje’ te installeren.

 

STAP 4: Service & onderhoud

Wanneer alles geïnstalleerd is zijn we natuurlijk niet met de noorderzon vertrokken. We vinden het belangrijk om in contact te blijven, zodat ook na de oplevering alles goed blijft verlopen. Daarom bieden we aanvullende services aan. Reparatie, onderhoud of reserveonderdelen nodig? Een brandende vraag? Een date met die ene leuke installateur? Wij helpen je uiteraard graag verder!

 

Je bent slechts vier stappen verwijderd naar WOW. Vier stappen waar wij je graag mee helpen. Dus ben jij op zoek naar ideeën, uitgewerkte concepten of lichtapparatuur waarmee je de WOW kunt toevoegen? Neem dan contact met ons op want wij vinden het fantastisch om jou verder te helpen.