3 minuten

Shows & evenementen, Marketing, Retail

Claire.jpg

Claire Blankwaard

1 jun. 2023 20:00

Livingprojects opent showroom in Inspirium

Breda, 01 juni 2023 – Livingprojects heeft vandaag haar eigen belevingswereld geopend in Inspirium te Breda. De samenwerking met dit unieke platform voor de hospitality industrie, past goed bij de wens van het bedrijf om spraakmakende totaalbelevingen met licht én audiovisuele technieken te creëren. “Vanuit de missie ‘we add WOW’, streven we ernaar om niet alleen met licht, maar ook met geluid, beeld, geur en interactiviteit te zorgen voor 100% kippenvel. De showroom is de perfecte manier om klanten te laten zien hoe audiovisuele technieken ingezet kunnen worden om hun doelen te behalen.” vertelt Michael Sebregts, oprichter en directeur van Livingprojects.

Sebregts: “AV is vaak een vergeten discipline, maar kan de merkbeleving van een winkel, bar, restaurant of hotel echt naar een hoger niveau tillen. Met verschillende audiovisuele technieken zoals digital signage, smart retail modules en audio experiences kunnen horeca en retailers ‘WOW’ toevoegen, zoals wij dit zelf altijd zeggen. Dit komt ook omdat Livingprojects altijd meedenkt met de klant. Van conceptfase tot en met realisatie. We kijken welke technologieën de klant helpen om bepaalde doelen te bereiken.”

Commerciële kansen
“Het doel van de inzet van audiovisuele technieken is vaak merkbeleving optimaliseren, maar ook het creëren van een bepaald thema of stimuleren van commerciële kansen komen voor. Interactieve productcommunicatie maakt het bijvoorbeeld mogelijk dat wanneer een product wordt opgepakt, informatie verschijnt op een scherm. In de nieuwe showroom laten we dit zien en kunnen klanten doordat we verschillende zones hebben ook in de sfeer van hun eigen huisstijl ontvangen worden”, vult Sebregts aan.  

Samenwerking
Om hun audiovisuele propositie te laten zien aan de doelgroepen retail, horeca en office, gaat Livingprojects de samenwerking aan met Inspirium. Een grote stap voorwaarts in de groeiambitie van Livingprojects. Inspirium is een partnerplatform voor de hospitality industrie met locaties in Breda en Amsterdam. De kracht van Inspirium is de samenwerking tussen partners die de hospitality-branche bedienen. Door de mix van verschillende disciplines kunnen klanten totaal ontzorgd worden in het creëren van hospitality-concepten binnen retail, horeca, office, leisure, zorg en onderwijs. Of ze nu op zoek zijn naar textiel, meubels, groen of koffie. En vanaf nu kunnen de bezoekers van Inspirium Breda ook AV-technieken ervaren! Ook is Livingprojects vertegenwoordigd in Amsterdam.

Ook jouw merk of organisatie boosten met audiovisuele technieken?

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...