2 min leestijd

Kick-ass kantoren

Laura.jpg

Laura Slaa

8 feb. 2021 08:51

zo ziet het kantoor van de toekomst eruit

Kijk eens om je heen. Zie jij bijna geen daglicht, minstens één op-sterven-na-dode kantoorplant en saaie, witte muren? Dan is het tijd voor verandering. Jij hebt een kick-ass kantoor nodig. Met een kick-ass kantoor ontstaat er een werkplek die jouw werknemers prikkelt op creativiteit, effectiviteit en productiviteit. Hoe je dit realiseert? Dat leggen wij je uit!

 

Een kick-ass kantoor, wat is dat precies?

Een kick-ass kantoor kan alles zijn wat jouw hartje begeert. Een ruimte die een fysieke vertaling vormt voor jouw merkidentiteit. Denk aan kantoorruimtes met lichtkleuren die wisselen op basis van hoeveelheid energie in de omgeving, een geautomatiseerde welkomstgroet wanneer je favoriete klant de voordeur opent, muziek die zich aanpast op de doelstelling van die dag, meeting rooms met eigen thema’s, interactieve presentaties en vliegende bedrijfsauto’s. Nee, oké, we zijn geen Elon Musk, maar wij laten wel de techniek werken om jouw kantoor een inspiratievolle plek te laten zijn voor jouw collega’s en klanten. Je gaat zien dat met deze tech bedrijfsprestaties nog beter worden, medewerkers gemotiveerder en klanten super tevreden zijn. Want jij hebt zo'n omgeving waar iedereen wel wil werken.

 

Oke, techniek dus! Hoe werkt dat?

Met verschillende technieken in licht, beeld, geluid en geur kan jouw kantoor een plek zijn waar jij en jouw collega’s iedere ochtend voor uit bed springen. We doen er daarbij nog een schepje bovenop met digitale oplossingen, zoals Internet of Things (IoT), sensoriek (camera's en sensoren) en Artificial Intelligence. Klinkt allemaal ongelofelijk slim. Is het ook. Vrees niet: je hoeft al deze termen namelijk niet te onthouden. Waar het om draait is dat wat we ermee bereiken: een kick-ass kantoor!

 

The future is now!

Doe je ogen maar dicht en begin met dromen. Hoe ziet jouw kick-ass kantoor er straks uit? Ben je daar nog niet helemaal uit of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via: marketing@livingprojects.nl! Wij plannen graag een creatieve sessie met je in om concreet achter jouw probleem én oplossing te komen!