2 min leestijd

Kick-ass kantoren, Inspiring cities, Gebouw verlichten, Ledgevel, Media façade, Shows & evenementen, Marketing, Retail

Laura.jpg

Laura Slaa

8 feb. 2021 08:51

HOE BEREIK JIJ HET WOW-GEVOEL?

Wil jij meer opvallen, beter zichtbaar zijn of een stukje herkenbaarheid creëren voor jouw bedrijf? Dan wordt het tijd om het WOW-gevoel toe te voegen. Hoe je dit WOW-gevoel bereikt? Dat is afhankelijk van je vraag. Begin je from scratch, oftewel: nog geen idee of ontwerp? Dan doorlopen wij samen vier stappen. We gaan daarvoor eerst kijken naar het doel dat je wilt bereiken en beginnen daarom bij stap 1: strategie en creatie. 

 

KICK-START MY WOW

We beginnen deze fase met een kick-start sessie. Deze begint altijd met een kennismaking met jou als persoon, maar ook jouw bedrijf. Dat is belangrijk, omdat de oplossing die we bedenken straks naadloos moet aansluiten bij jouw persoonlijke- en merkidentiteit. Na de kennismaking gaan wij jou het hemd van het lijf vragen. Je denkt er bijvoorbeeld aan om je gebouw uit te lichten. We vragen je dan om je gebouw een superkracht te geven. Wat zou dat zijn?! Of wat als je bedrijf een ijsje zou zijn. Is het dan een magnum, knetter ijsje of een raketje? Met dit soort opvallende vragen, krijgen we een goed beeld van wat jij wilt en kunnen wij jouw uitdaging achterhalen.

 

WOW-activator

Nadat we alles over jou te weten zijn gekomen, gooien we alle resultaten in onze WOW-activator. Hiermee krijgen we overzicht in wat voor jou belangrijk is. Na het verkrijgen van dit overzicht gaat onze lichtontwerper als een malle beginnen met schetsen. Niet veel later zal jij de eerste schetsen van jouw pand, kantoor, brug, regenboog of marktplein toegestuurd krijgen!

 

Wat willen we hiermee bereiken?

Wat is nou het doel van deze strategische en creatieve fase? Het doel is dat jij met je ogen begint te twinkelen en zegt: ‘Dit is precies waar we naar zochten! Dit levert écht toegevoegde waarde op.’ Horen wij deze woorden uit jouw mond komen? Dan is onze missie geslaagd en leveren wij jou over aan onze technische nerds om stap twee te realiseren: engineering!

Ben jij benieuwd welke WOW jij kan toevoegen aan jouw organisatie? Of wil je gewoon graag weten welk ijsje jij nou eigenlijk bent? Neem dan contact met ons op voor een creatieve sessie!