Muziek en visuals met een plezierige sfeer verhogen de kans op herhaalbezoeken met 90%

Het is bewezen: Door middel van digitale schermen, audio en meer technieken die inspelen op de zintuigen zijn consumenten eerder geneigd te zijn een fysieke winkel opnieuw te bezoeken. Uit recent onderzoek is gebleken dat LED schermen de aandacht trekken, het consumenten doet informeren en ze beïnvloed bij hun aankoopbeslissingen.

Benieuwd hoe jij WOW kan creëren voor alle zintuigen? Met onder andere LED videowalls, audiosystemen, verlichting en geurtechnieken? Wij gaan jou helpen!

Verbeter de klantervaring
Vergroot de merkbeleving
Trek de aandacht met videocontent
Speel in op verkoopkansen

LED schermen verhogen koopintenties met 31%

Als creatieve specialisten in het bedenken en maken van digitale oplossingen weten we precies welke LED schermen écht toegevoegde waarde bieden voor jou én jouw klanten. Dit kan al vanaf één doeltreffende narrowcasting oplossing tot en met een 2x2 videowall. Uit onderzoeken blijkt dat je met LED schermen 400% meer aandacht trekt, 48% positieve invloed hebt op een hogere merkbekendheid en de koopintenties verhoogt met 31%.

Wij zien dus een win-win situatie: Wij leveren WOW, jij krijgt WOW met goed partnership! Benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek ons Experience Center bij Inspirium. Hier kun je de kracht van digital signage zelf ervaren!

Een doeltreffend Retail Concept met LED schermen

Producten even aanraken, zien, horen en voelen. Maar liefst 50 tot 80% van de aankoopbeslissingen worden in een fysieke winkel genomen. Belangrijk om je te onderscheiden van de concurrent dus. Digital point of sale marketing speelt in op verkoopkansen en het behalen van jouw winkeldoelstellingen:

  • Aandacht trekken en een stopmoment vormen

  • Koopbehoefte triggeren met digitale schermen

  • Een hybride winkelervaring bieden: online en offline winkelen verbinden (nooit meer 'nee' verkopen)

  • Promotie van een specifiek product of productgroep via narrowcasting

  • Upsell stimuleren; verhoog de gemiddelde transactie waarde met 29,5% 

  • Merkbeleving vergroten met triggerende digitale reclameborden

Van creatief concept tot doeltreffende realisatie
Van één beeldscherm tot en met maatwerk
Laat je inspireren in onze Experience Locaties (in Breda & Amsterdam)
Wij realiseren 100% kippenvel, oftewel: We add WOW

Samen jouw WAANZINNIGE IN-STORE ERVARING creëren met LED schermen?

Ben jij benieuwd naar de kracht van onze audiovisuele- en lichtoplossingen en sta je te springen om de ervaring binnen jouw winkel een boost te geven? JA? Tik ‘m aan! Wij ook. Hieronder nemen we je mee in ons stappenplan richting hét WOW resultaat.

 

 

icon-strategie-creatie.png

1. Bezoek onze experience locatie

Wij nodigen je graag vrijblijvend uit op één van onze experience locaties in Breda of Amsterdam, hier kun je alle mogelijkheden zelf in de praktijk ervaren. Vervolgens bekijken we samen wat je met digital signage kan bereiken? Meer herhaalaankopen? Langere tijd in de winkel? Wat zijn vereisten, wensen, dromen? We zetten alles op een rijtje en inspireren jou met een oplossing die het beste aansluit bij jouw situatie. Van één beeldscherm tot aan maatwerk, wij beloven WOW!

icon-engineering.png

2. Systeemopmaak & inrichting

Wij zorgen voor de inrichting van de door jouw gekozen LED scherm oplossing en maken templates op in je eigen huisstijl. Het systeem is direct klaar voor gebruik! Dat is het unieke van ons Smart Retail systeem. 

icons8-light-bulb-64.png

3. ADD WOW met digitale schermen

Klaar om WOW toe te voegen! Je kan nu zelf aan de slag met relevante content, voor bijvoorbeeld het creëren van merkbeleving, het tonen van campagnebeelden en highlighten van promoties. Kortom jouw klanten écht raken met digital signage!

icon-service-onderhoud.png

4. Service & support

Niets zo vervelend als een scherm op zwart of de melding dat er een storing is. Vinden wij ook. Daarom bieden we een service concept waarbij we 24/7 bereikbaar zijn. Hierdoor blijft jouw LED scherm altijd WOW!

Led schermen kopen?

Op zoek naar een Wall of WOW? Met onze LED schermen maak je een creatieve en/of strakke videowall die maximale impact maakt op betrokkenheid van consumenten, winkelbelevenis, informatieoverdracht en meer! Wij gebruiken de meest heldere schermen waar we écht achterstaan, zo ook de meest innovatieve "Philips Professional Display Solutions" (PPDS)" LED schermen.

Wil jij LED schermen kopen? Of eerst vrijblijvend ervaren wat de impact is van een digitaal scherm met hoge resoluties, interactiviteit en het mooiste beeld? In onze showroom in Breda hebben we een aantal mooie combinaties van LED displays hangen waarmee je zelf kunt ervaren wat het doet met de beleving. Geen verlichtingen, wel een WOW ervaring. Tot snel!

Led schermen huren

Wil jij (tijdelijk) doeltreffende informatie communiceren? Klanten naar een specifieke kant sturen? Of gewoon impact maken en de aandacht trekken? Dat kan! Wij bieden de mogelijkheid om LED schermen te huren. Met het huren van LED schermen hoef jij je geen zorgen te maken over de aanschafkosten, een slimme manier om uw marketingbudget optimaal te benutten!

Op zoek naar een specifiek LED scherm? Bijvoorbeeld één LED scherm van 65 inch, of een creatieve opstelling van meerdere displays, wij beloven WOW met LED schermen in alle formaten! Ons Smart Retail concept heeft betrouwbare hardware in combinatie met gebruiksvriendelijke software. Met alle content opgeslagen op een veilige Digital Signage cloud! Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw winkel? Neem contact op met onze specialisten!

Retail_3.jpg

Ervaar de kracht van led schermen

Een winkel vol touchpoints die raken? Neem contact op met Claire en zij brengt je graag in contact met één van onze specialisten! Bezoek onze experience locaties in Breda en Amsterdam en ervaar zelf de kansen die digital signage bieden! Bakkie doen? De koffie staat klaar!

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...

LED what?!

Even wat uitleg bij sommige termen die horen bij LED schermen? Snappen we. Komt ‘ie:

Digital signage: digital signage is de parapluterm voor alle soorten van communicatie via LED schermen. Wanneer er beelden via een digitaal scherm worden getoond, kunnen we dus spreken van digital signage. Deze term komt vaak terug in ons Retail concept.

Narrowcasting: deze techniek is bedoeld om een heel specifiek publiek te bereiken. Het idee is om deze doelgroep op een specifieke locatie en op een specifiek moment van gerichte informatie te voorzien. De techniek die hierbij vaak wordt toegepast heet digitale bewegwijzering. Hiermee communiceer je doeltreffend productinformatie naar klanten binnen jouw winkel.

Videowall: Videowall is een displaytechnologie waarmee meerdere LED schermen kunnen worden samengevoegd tot één groot scherm. Deze displays hebben smalle randen, waardoor er een naadloos beeld ontstaat. Deze digitale reclameborden kunnen worden gecombineerd in verschillende vormen en maten, afhankelijk van de behoefte en toepassing.

  • slide
  • slide

Cases interactieve retail

LP_Genti_202303-9.jpg

Genti & Gentiluomo

View this case
Puma-PSV-fanstore-1.jpg

Puma PSV fanstore

View this case
nextlevelcars_hero.jpg

Next level cars

View this case

Blogs

6L5A7550.jpg

Livingprojects opent showroom in Inspirium

Lees meer
Blog_thumbnail.jpg

Vier technieken om fans van jouw merk te creëren

Lees meer
blog thumbnail 500x500 digital signage 2-01-01.jpg

Waarom digital signage de klantervaring in jouw winkel verbetert

Lees meer
blog thumbnail 500x500.jpg

Wat is digital signage? En waarom heb jij het als retailer nodig?

Lees meer
digital-signage-retail.jpg

Retailer? Dan laat je kansen liggen als je deze techniek niet gebruikt

Lees meer
Hero_retail_blog.jpg

Een unieke offline beleving voor iedere klant

Lees meer
retail_feature.jpg

Hoe je met techniek jouw doelgroep bereikt

Lees meer
LP_Genti_202303-9.jpg

Optimaliseer je customer journey

Lees meer
strategie.jpg

Hoe bereik je het wow-gevoel?

Lees meer

Andere bekeken ook...

Puma-PSV-fanstore-2.jpg

Digital Signage

View this case
digital-signage-retail.jpg

Narrowcasting

View this case
RADISSON-BLU-HOTEL.jpg

Videowall

View this case

Sparren over een 100% kippenvel in-store experience voor jouw merk?

Benieuwd naar de mogelijkheden van scherpe LED schermen voor jouw fysieke winkel? Wij brainstormen graag over hoe jij jouw klanten écht kan raken met beeld, geluid, licht en geur.

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...