INTEGREER REAL-TIME COMMUNICATIE MET NARROWCASTING, VERGROOT DE KLANTBETROKKENHEID EN STIMULEER VERKOOP

Het is bewezen: audiovisuele technieken hebben een positieve impact op de klantervaring. Uit onderzoek blijkt dat beeldschermcommunicatie niet alleen een positieve impact heeft op de aankopen van de consumenten, maar ook op herhaalbezoeken: 90% van de shoppers zegt eerder geneigd te zijn een fysieke winkel opnieuw te bezoeken als de muziek en visuals een plezierige sfeer creëren. 

Benieuwd hoe jij WOW kan creëren voor alle zintuigen? Met narrowcasting kunnen wij jou helpen om dit te realiseren.

Verbeter de klantervaring
Vergroot de merkbeleving
Trek de aandacht met videocontent
Speel in op verkoopkansen

Doeltreffende communicatie

Narrowcasting kan op allerlei creatieve manieren worden toegepast. Als specialist in het bedenken en maken van audiovisuele toepassingen weten we precies welke narrowcasting oplossingen écht toegevoegde waarde bieden voor jou én jouw klanten. Alles om de winkelervaring te versterken. Om je te adviseren over de best mogelijke audiovisuele oplossing, begrijpen we graag jouw uitdagingen en doelstellingen. Zo wordt de aanschaf van narrowcasting schermen niet zomaar een leuke gadget, maar een enorm doeltreffende digitale bewegwijzering! Het doel? Dat jij straks met twinkelende ogen roept: “Hier zocht ik naar!”. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek ons Experience Center bij Inspirium. Hier kun je de kracht van audiovisuele technieken zelf ervaren!

Toepassingen van Livingprojects kom je onder andere tegen in vestigingen van Gentiluomo, G-star, Tricorp, Vodafone en Puma PSV Fanstore.

Een maximale impact met narrowcasting

Producten even aanraken, zien, horen en voelen. Maar liefst 50 tot 80% van de aankoopbeslissingen worden in de winkel zelf genomen. Veel hè? Daar kun jij je voordeel mee doen. Digital point of sale marketing speelt in op verkoopkansen en helpt je bij het behalen van diverse doelen, zoals:

  • Een verbeterde klantervaring creëren

  • Aandacht trekken of een stopmoment vormen door een narrowcasting scherm

  • Koopbehoefte triggeren

  • Een hybride winkelervaring bieden: online en offline winkelen verbinden

  • Promotie van een specifiek product of productgroep

  • Upsell stimuleren

  • Merkbeleving vergroten met digitale reclameborden

  • Personaliseren van de in-store ervaring

Van creatief concept tot doeltreffende realisatie
Van één beeldscherm tot en met maatwerk
Laat je inspireren in onze Experience Locaties (in Breda & Amsterdam)
Wij realiseren 100% kippenvel, oftewel: We add WOW

Samen jouw WAANZINNIGE IN-STORE ERVARING creëren met narrowcasting?

Ben jij benieuwd naar de kracht van onze audiovisuele- en lichtoplossingen? Sta je te springen om de ervaring binnen jouw winkel een boost te geven? JA? Tik ‘m aan! Wij ook. Hieronder nemen we je mee in ons stappenplan richting hét WOW resultaat.

 

 

icon-strategie-creatie.png

1. bezoek onze experience locatie

Wij nodigen je graag vrijblijvend uit op één van onze experience locaties in Breda of Amsterdam, hier kun je alle mogelijkheden zelf in de praktijk ervaren. Vervolgens bekijken we samen wat je met audiovisuele toepassing bereiken? Meer herhaalaankopen? Langere tijd in de winkel? Wat zijn vereisten, wensen, dromen? We zetten alles op een rijtje en inspireren jou met een oplossing die het beste aansluit bij jouw situatie. Van één beeldscherm tot aan maatwerk, wij beloven WOW!

icon-engineering.png

2. Systeemopmaak & inrichting

Wij zorgen voor de inrichting van de door jouw gekozen display(s) en maken templates op in je eigen huisstijl. Het systeem is direct klaar voor gebruik! Dat is het unieke van ons Smart Retail systeem met narrowcasting software.

icon-service-onderhoud.png

3. Service & support

Niets zo vervelend als een scherm op zwart of de melding dat er een storing is. Vinden wij ook. Daarom bieden we een service concept waarbij we 24/7 bereikbaar zijn.

icons8-light-bulb-64.png

4. ADD WOW

Klaar om WOW toe te voegen! Je kan nu zelf aan de slag met relevante content, voor bijvoorbeeld het creëren van merkbeleving, het tonen van campagnebeelden en highlighten van promoties. Kortom: jouw klanten écht raken!

NARROWCASTING huren of KOPEN?

Maak je geen zorgen over de aanschafkosten van narrowcasting. Met onze mogelijkheid om digitale schermen te huren of leasen bieden we een oplossing die perfect past bij elke ondernemer! Ervaar (tijdelijk) de kracht van digital signage en laat de cijfers overtuigen. In ons experience center in Breda laten we graag éérst beleven wat een omgeving vol touchpoints die raken doet. Laat je inspireren door één van onze toppers bij Inspirium Breda en ervaar WOW!

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om het maximale uit een fysieke winkel te halen, alhoewel wij liever denken in een (simpele) oplossing. Met het kopen van narrowcasting haal je het maximale uit jouw winkel! Met onze hoogwaardige Philips professional display solutions (PPDS) schermen kun je genieten van de hoogste resoluties en onderscheid je jezelf van de concurrent.

De mogelijkheden van narrowcasting zijn (zo goed als) eindeloos, het meest krachtig is dit in combinatie met licht, geluid en geur! Wil jij een omgeving die écht raakt? Neem contact met ons op!

Scrum_City_Inspirium_LED_schermen.jpg

ERVAAR ZELF DE KRACHT VAN NARROWCASTING

Een winkel vol touchpoints die raken? Neem contact op met Claire en zij brengt je graag in contact met één van onze specialisten! Bezoek onze experience locaties in Breda en Amsterdam en ervaar zelf de kracht van narrowcasting oplossingen! Bakkie doen? De koffie staat klaar!

 

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...

CASTING WHAT?!

Even wat uitleg bij sommige termen nodig? Snappen we. Komt ‘ie:

Narrowcasting: deze techniek is bedoeld om een heel specifiek publiek te bereiken. Het idee is om deze doelgroep op een specifieke locatie en op een specifiek moment van gerichte informatie te voorzien. Denk hierbij aan productinformatie voor klanten van een winkel.

Digital signage: digital signage is de parapluterm voor alle soorten communicatie via digitale schermen. Wanneer er beelden via een digitaal scherm worden getoond, kunnen we dus spreken van digital signage.

Videowall: Videowall is een displaytechnologie waarmee meerdere displays kunnen worden samengevoegd tot één groot scherm. Deze displays hebben smalle randen, waardoor er een naadloos beeld ontstaat. Deze kunnen worden gecombineerd in verschillende vormen en maten, afhankelijk van de behoefte en toepassing.

  • slide
  • slide

Cases interactieve retail

LP_Genti_202303-9.jpg

Genti & Gentiluomo

View this case
Puma-PSV-fanstore-1.jpg

Puma PSV fanstore

View this case
nextlevelcars_hero.jpg

Next level cars

View this case

Blogs

6L5A7550.jpg

Livingprojects opent showroom in Inspirium

Lees meer
Blog_thumbnail.jpg

Vier technieken om fans van jouw merk te creëren

Lees meer
blog thumbnail 500x500 digital signage 2-01-01.jpg

Waarom digital signage de klantervaring in jouw winkel verbetert

Lees meer
blog thumbnail 500x500.jpg

Wat is digital signage? En waarom heb jij het als retailer nodig?

Lees meer
digital-signage-retail.jpg

Retailer? Dan laat je kansen liggen als je deze techniek niet gebruikt

Lees meer
Hero_retail_blog.jpg

Een unieke offline beleving voor iedere klant

Lees meer
retail_feature.jpg

Hoe je met techniek jouw doelgroep bereikt

Lees meer
LP_Genti_202303-9.jpg

Optimaliseer je customer journey

Lees meer
strategie.jpg

Hoe bereik je het wow-gevoel?

Lees meer

Andere bekeken ook...

RADISSON-BLU-HOTEL.jpg

Videowall

View this case
IMG_0291.jpeg

LED schermen

View this case
Puma-PSV-fanstore-2.jpg

Digital Signage

View this case

Sparren over een 100% kippenvel experience met narrowcasting voor jouw merk?

Benieuwd naar de mogelijkheden van narrowcasting voor jouw fysieke winkel? Wij sparren graag over hoe jij jouw klanten écht kan raken met beeld, geluid, licht en geur.

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...